Menu +

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De waarde van waarden

25 mei 2018 @ 13:00 uur - 17:00 uur

De waarde van waarden

(Human centric & purpose driven organiseren)

We wisten het al langer; waarden vormen een belangrijke grondslag voor ons individueel en gezamenlijk leiderschapsgedrag. Organisaties kunnen niet zonder waarden bestaan en leiderschap is, ook al ‘zien’ we het soms niet, aan waarden verbonden. Waarden vormen de kern van de bedoeling van organisaties.

Er zijn inmiddels flink wat hulpmiddelen waarmee waarden zichtbaar kunnen worden gemaakt. Meestal tamelijk duur en ingewikkeld. In deze workshop gaan we aan de slag met een zeer laagdrempelig en gratis hulpmiddel om een eerste onderzoek (niet wetenschappelijk, want eenvoudig en laagdrempelig) te doen naar je eigen waarden en die te relateren aan de waarden van anderen, in je team of in de organisatie. Daarnaast zullen we het hebben over de rol van waarden in Magneten en Kompassen in organisaties

We gebruiken een aangepast Ikigai-model en combineren dat met enkele gratis testen van de website 123test.nl. In kleine groepen helpen we elkaar het model op betekenisvolle wijze in te vullen op basis van het online voorwerk en voeren met elkaar het goede waardevolle gesprek. Het gebruikte model en ‘instrument’ mag je meenemen en gebruiken waar je wil.

 

  • De workshop wordt begeleid door Jules Koster, directeur Innovatie bij de Baak.
  • Aantal deelnemers: maximaal 25
  • Locatie: ProRail, Utrecht
  • Tijd: vrijdag 25 mei van 13.00 – 16.30 uur
  • Opzet: online voorwerk. Plenaire introductie en mini-lezing, werken in kleine groepen met het hulpmiddel en een plenaire afsluiting met formulering van ‘lessons learned’.
  • Aanmelden via: bianca@bedrijvennetwerkhr.nl

Gegevens

Datum:
25 mei 2018
Tijd:
13:00 uur - 17:00 uur