Menu +

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Inspiratiebooster Performance Management: afschaffen, renoveren of innoveren?

23 maart 2018 @ 13:00 uur - 17:00 uur

HR experts zijn het er steeds meer over eens. Performance management en dan vooral de beoordeling van medewerkers moet radicaal op de schop. Die gesprekken kosten bedrijven ontzettend veel tijd en moeite en zorgen enkel voor frustratie en demotivatie onder medewerkers. Het ligt voor de hand om te roepen dat je moet stoppen met deze gesprekken, maar wat is dan het alternatief?

Op vrijdag 23 maart 2018 organiseerden het Bedrijvennetwerk HR en de Nederlandse Stichting voor Psychotechniek (NSvP) de inspiratiebooster “performance management: afschaffen, renoveren of innoveren”.

Voor een verslag van de sessie met foto’s van de dialoogsessies, klik hier 23032018 Verslag Inspiratiebooster Performance Management_Bedrijvennetwerk HR

En natuurlijk het videoverslag: https://youtu.be/2PiQdTgJBjw

 

Daag jezelf uit en laat je inspireren

We dagen je uit om niet alleen het huidige performance management systeem ter discussie te stellen, maar ook de achterliggende structuren, aannames en ideeën die in de huidige cyclus verborgen zitten. Waarom moet het anders?

Begin of verrijk tijdens dit unieke HR Event je zoektocht naar een nieuwe vorm van performance management. Ga in gesprek met vakgenoten en laat je inspireren door HR professionals van andere organisaties, zoals ABN AMRO, Achmea, Fontys Hogescholen, ProRail en TNO. Zij zijn deze zoektocht al gestart en hebben soms al stappen genomen. Bij hen kun je deze middag aanschuiven.

Je zal ervaren dat heel veel organisaties op zoek zijn naar een performance management systeem dat aansluit bij wendbare organisatievormen en de snelheid van technologische en maatschappelijke veranderingen. We maken gebruik van de collectieve intelligentie en vertrouwen erop dat we op interactieve wijze met elkaar de stappen voorwaarts zetten.

 

PROGRAMMA:

 

  • Marianne van Woerkom (Universitair Docent verbonden aan het departement Human Resources Studies, Tilburg University) neemt ons mee in de kansen en kracht van de ‘strength based theory’. Wat als je niet de zwakke, maar de sterke punten van medewerkers radicaal centraal stelt in performance management? Maak kennis met deze perspectiefwisseling.
  • Dagmar Beudeker (HR Business Partner, TNO) vertelt kort over de “Challenge” waarmee onderzoeksinstituut TNO voorzichtige, maar nieuwe stappen zet richting een andere manier van beoordelen. Zij laat zien hoe elke organisatie hier haar eigen afwegingen bij moet maken. Er is geen standaardvorm.
  • Boost je inspiratie: Schuif aan bij verschillende bedrijven en creëer samen nieuwe perspectieven en ideeën in een ronde tafel sessie.
  • HR Challenge: De mogelijkheid wordt geboden om na deze booster samen met andere bedrijven en HR professionals uit de praktijk door te blijven gaan met dit thema. De Nederlandse Stichting voor Psychotechniek licht dit toe.

GEGEVENS

Datum:

Vrijdag 23 maart 2018

Tijd: 

13:00-17:00 uur

Entree:

  • Gratis voor leden Bedrijvennetwerk HR
  • € 12,50 voor overige deelnemers

Maximaal aantal deelnemers:

150

Organisatoren:

Gastheer:

Randstad Groep Nederland

Diemermere 25

1112 TC  Diemen

Dagvoorzitter:
Jacqueline van Onzenoort, voorzitter Bedrijvennetwerk HR

Contact:
bianca@bedrijvennetwerkhr.nl

Gegevens

Datum:
23 maart 2018
Tijd:
13:00 uur - 17:00 uur

Locatie

Randstad Diemen
Diemermere 25
Diemen, 1112 TC
Telefoon:
020 - 569 59 11

Organisatoren

Bedrijvennetwerk HR
NsVP