Menu +

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Perfect Storm IV: Veranderen als Samenspel UITVERKOCHT

15 november 2019 @ 09:00 uur - 13:00 uur

Free - €46.50

Onderstaand evenement (150 plaatsen) is uitverkocht. We werken met een wachtlijst. Wil je je aanmelden voor de wachtlijst, stuur dan een e-mail naar bianca@bedrijvennetwerkhr.nl en vermeld daarbij aan welke tafel je wilt plaatsnemen. 

 

Perfect storm IV – Veranderen als Samenspel

We nodigen je uit om op 15 november 2019 deel te nemen aan ons jaarlijkse event. Het is alweer de 4e editie van de Perfect Storm serie.

Op dit event stellen we je in de gelegenheid om, onder leiding van Professor Jaap Boonstra, aan de slag te gaan met een concreet verandervraagstuk.


Wat gaan we doen?

Veranderteam-tafels

Je kunt ervoor kiezen om met een compleet veranderteam uit je organisatie (management team, projectteam, HR team, etc.) aan een verandertafel te gaan zitten. Aan de verandertafel maak je als team meteen een goeie kick-off van je verandervraagstuk of geeft het jullie juist de verdieping die je nodig hebt.

HR thema-tafels

Je kunt er ook voor kiezen om je in te schrijven op één van de HR thema-tafels. Aan deze tafels kun je terecht met je verandervraagstuk binnen een actueel HR thema:

 • Een leven lang leren
 • HR analytics
 • HR of the future
 • Inclusiviteit & diversiteit
 • Werkdruk
 • Recruitment of the future
 • Zelforganisatie
 • Performance management

Take aways

 • Je doet ervaring op met veranderen als “spel”.
 • Je ontdekt methoden die je in je eigen werkpraktijk kunt gebruiken.
 • Je leert denken als een veranderkundige.
 • Je ontvangt het boek “Veranderen als Samenspel” van Jaap Boonstra.
 • Optioneel: je gaat met je actuele veranderteam meervoudig kijken naar je actuele verandervraagstuk.

Jaap Boonstra?

We hebben in (de systematiek van) Jaap Boonstra een veranderaanpak gevonden die heel goed aansluit op ons gedachtegoed. Daarnaast stelt Veranderen als Samenspel ons in staat om superconcreet aan de slag te gaan met actuele verandervraagstukken. Mensgericht en betekenisvol organiseren krijgt hiermee een geweldige boost!

Perfect Storm IV?

Om te begrijpen waarom we dit jaar Jaap Boonstra hebben uitgenodigd om ons te leren denken als veranderkundige moeten we eerst even schetsen wat we de afgelopen vier jaar hebben gezien, gehoord, gecreëerd en meegemaakt.

Perfect Storm I (2016): we richten de Taskforce Perfect Storm op, die voor ons gaat uitzoeken welke ontwikkelingen in de wereld impact gaan hebben op HR en organisaties en er worden twee megatrends gesignaleerd:

I. De vierde industriële revolutie

II. De shift van welvaart naar welzijn

Elfried Klarenbeek deelt deze trends met ons tijdens het Event.

Perfect Storm II (2017): door alle technologische groei komen moeilijk te automatiseren menselijke eigenschappen bovendrijven en wordt economische groei en welvaart begrensd door de omvang van de aarde en haar bronnen. Als Bedrijvennetwerk HR gaan we op weg naar mensgericht en betekenisvol organiseren.

Tijdens het event gingen we samen met de Corporate Rebels op zoek naar inspirerende voorbeelden van organisaties waarin de mens centraal staat en mochten we als deelnemers, met hulp van Erica Rijnsburger, ook onszelf centraal stellen.

Perfect Storm III (2018): na een jaar vol exploratief onderzoek en zelfonderzoek wordt het tijd om onze gedachten te ordenen en ons klaar te stomen voor een transformatie naar een nieuw paradigma.

Daarom hebben Jan Bommerez, specialist in loslaten en transformeren, en Director Personal Banking Klaas Ariaans van ABN AMRO ons tijdens dit event op gang geholpen om tot een whitepaper met nieuwe organiseerprincipes voor mensgericht en betekenisvol organiseren te komen.

TICKETS:

Tickets voor medewerkers van leden (aangesloten organisaties) van het Bedrijvennetwerk HR zijn gratis. Niet-leden kopen een ticket voor nog geen € 50,-. Alle deelnemers ontvangen het boek “Veranderen als Samenspel” van Jaap Boonstra.

Selecteer het ticket voor de juiste tafel! Als je als veranderteam komt, neem je voor alle deelnemers van jouw veranderteam in één keer de tickets af (met een minimale bezetting van 4 personen)

Als je aan een HR thema-tafel wilt plaatsnemen, selecteer je het ticket met het door jouw gewenste HR thema.

 

Vragen?

Mail naar bianca@bedrijvennetwerkhr.nl

Gegevens

Datum:
15 november 2019
Tijd:
09:00 uur - 13:00 uur
Kosten:
Free - €46.50
Website:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-perfect-storm-iv-veranderen-door-samenspel-70902137201

Locatie

Achmea Congrescentrum
2 Handelsweg
Zeist, UT 3707 NH Netherlands

Organisator

Bedrijvennetwerk HR