Menu +

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

The Perfect Storm part III: ‘It takes two to transform’ – 9 november 2018

9 november 2018 @ 13:00 uur - 17:30 uur

Free

Op vrijdag 9 november organiseerde het Bedrijvennetwerk HR de 3e editie van The Perfect Storm.

In 2016 zijn we wakker geschud door de Taskforce Perfect Storm. De 4e industriële revolutie dient zich vol disruptieve innovaties aan en gaat gepaard met een shift van welvaart naar welzijn. Op basis hiervan heeft het Bedrijvennetwerk HR haar missie geherformuleerd naar ‘Reinvent HR: continuous professionalization in future proof HR’. Be the change in human centric & purpose driven focus.

 

In het event van 2017 gingen we samen met de Corporate Rebels op zoek naar inspirerende voorbeelden van organisaties waarin de mens centraal staat en mochten we als deelnemers, met hulp van Erica Rijnsburger, ook onszelf centraal stellen.
Al goed, we weten welke veranderingen alomtegenwoordig zijn, we hebben eens goed in de spiegel gekeken en ons laten voeden met inspirerende voorbeelden. Wordt het dan niet eens tijd om zelf aan te pakken? Dacht het wel!

 

Maar als we meteen in de actiemodus schieten, komen we misschien met oplossingen vanuit oud denken en blijft de benodigde transformatie uit. Daarom ging Jan Bommerez, specialist in loslaten en transformeren, ons dit event op gang helpen om nieuwe organiseerprincipes te ontdekken en ontwikkelen.
Daarnaast geldt, als je eraan begint, kun je ook niet meer terug. We zitten misschien wat gevangen in de tussentijd zoals een rups zich in zijn cocon bevindt. Misschien moeten we dat voor nu accepteren met het vooruitzicht om straks in alle schoonheid te kunnen vliegen!

Kijk hier de presentatie van Jan Bommerez terug! https://www.youtube.com/watch?v=QqljcfpTmrQ

Overigens zijn we ons er ook van bewust geworden dat één van de krachtige motoren van transformatie een visionair en bevlogen leider is die eerst gelooft en dan ziet wat er ontstaat. Hoe kan HR bijdragen aan het ontspruiten en volwassen worden van deze frisse ideeën? Of, als we een beetje cynisch doen, er in ieder geval voor zorgen dat we de beginselen van de transformatie niet meteen bij de enkels afzagen met onze bestaande HR structuren, cycli en systemen? De bevlogen director en vernieuwer Klaas Ariaans van ABN AMRO gaat ons vertellen hoe hij van idee tot transformatie is gekomen, wat hij in de praktijk is tegengekomen en hoe HR volgens hem kan bijdragen aan een transformatie naar meer human centric en purpose driven organiseren.

Kijk hier de presentatie van Klaas Ariaans terug! https://www.youtube.com/watch?v=kMxWQ_XrQJU

Om ervoor te zorgen dat je van meet af aan samen kan optrekken naar nieuwe vormen van organiseren, hebben we het Event gedoopt tot “The perfect storm part III: It takes two to transform”. Meld je dus niet alleen aan voor het event maar nodig ook een bevlogen leider uit je organisatie uit, waarmee je samen de transformatie in je organisatie wilt aangaan!

 

Meld je nú aan via de link hier onder, je wordt dan doorgeleid naar Eventbrite.

Vragen? bianca@bedrijvennetwerkhr.nl of 06 – 10 167 271

Gegevens

Datum:
9 november 2018
Tijd:
13:00 uur - 17:30 uur
Kosten:
Free
Website:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-the-perfect-storm-part-iii-it-takes-two-to-transform-9-november-2018-50267055115

Locatie

CIRCL
1 B Gustav Mahlerplein
Amsterdam, NH 1082 MS Nederland
Website:
www.circl.nl

Organisator

Bedrijvennetwerk HR
Website:
https://www.bedrijvennetwerkhr.nl