Menu +

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop: verhoog je persoonlijk leiderschap !UITVERKOCHT!

3 september 2020 @ 10:00 uur - 12:00 uur

!UITVERKOCHT!

(stuur een mail naar bianca@bedrijvennetwerkhr.nl voor een plekje op de wachtlijst)

 

De vakantie is weer voorbij, vaak is dat ook een moment van reflectie: Wat is daadwerkelijk belangrijk voor jou in je werk? Vind je het eigenlijk nog wel leuk wat je doet? Hoe zou je dichter bij jezelf kunnen blijven en makkelijker keuzes kunnen maken?”

In deze workshop krijg je de kans om, onder begeleiding van Linneke Stoltenborgh, een blik te werpen op jouw persoonlijke waarden. De twee uur durende praktische en interactieve online workshop wordt voorafgegaan door een voorbereidende oefening en aangevuld met 3 follow up momenten per e-mail. Op deze manier krijg je niet alleen ondersteuning in het ontdekken van jouw persoonlijke waarden, maar ook in het uitdragen en doorleven van je waarden en het verhogen van je persoonlijk leiderschap.


Dit is wie ik ben en dit is wat ik doe!”

De workshop zal via Zoom plaatsvinden. We weten dat niet alle organisaties Zoom ondersteunen, maar mocht je over de mogelijkheid beschikken om via een privé omgeving in te loggen, dan raden we je aan om via die mogelijkheid in te loggen.

Leden van het Bedrijvennetwerk HR kunnen zich hier via Eventbrite aanmelden. Er zijn 8 plekken beschikbaar!

 

Linneke Stoltenborgh –  Talent development | Herken, (ver)bind en ontwikkel talent in jouw organisatie – www.linnekestoltenborgh.nl

Gegevens

Datum:
3 september 2020
Tijd:
10:00 uur - 12:00 uur

Locatie

Online bijeenkomst (ZOOM)

Organisator

Bedrijvennetwerk HR
E-mail:
bianca@bedrijvennetwerkhr.nl
Website:
https://www.bedrijvennetwerkhr.nl